Kapadokya Üniversitesi – Nevşehir Kapadokya Özel hastanesinde Psikiyatrist olarak çalışan Dr. Öğr. Üyesi. İbrahim Karakaya ile Ürgüp’te bağımlılık konusunda yapılabilecekler üstüne görüşmeler.

Başlangıç Tarihi: 10/03/2021 18:30
Bitiş Tarihi: 10/03/2021 19:30
Düzenleyen: Psikoloji Bölümü
Etkinlik Türü: Toplantı
Katılımcı(lar): Ferihan Tanrıkut - Kapadokya Üniversitesi / Psikoloji Bölüm Başkanı
Mehmet Yaşar Sönmez - Kapadokya Üniversitesi / Program Sorumlusu
Esra Ece TAŞKIN - Kapadokya Üniversitesi /

Etkinlik Detayı
Bağımlılık alanında çok deneyimli bir Psikiyatrist olan Dr. Öğr. Üyesi. İbrahim Karakaya ile gerçekleştirilebilecek iş birliklerinin ve karşılıklı kapasite artırımı yollarının (ortak etkinlikler, destekler, projeler vb) tartışılması ve belirlenmesi hedeflenmiştir.