Beşeri Bilimler Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Lisans Programı Uzak Akran Toplantısı

Başlangıç Tarihi: 29/10/2021 14:30
Bitiş Tarihi: 29/10/2021 15:30
Düzenleyen: İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü
Etkinlik Türü: Toplantı
Katılımcı(lar): Doç. Dr. Mustafa Şahiner - Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi uzak akran / Dr. Öğr. Üyesi
Dr.Öğr.Üyesi Sinan Akıllı - Kapadokya Üniversitesi / Çevreci Beşeri Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yrd.
Nurten BAYRAKTAR - Kapadokya Üniversitesi /

Etkinlik Detayı
Beşeri Bilimler Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Lisans Programı 2020 -2021 Akademik yılı öz değerlendirme raporuna ilişkin Akdeniz Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Şahiner'in görüş ve önerileri ele alınmıştır.