Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2022-2023 Akran Değerlendirme Toplantısı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2022-2023 Akran Değerlendirme Toplantısı

Başlangıç Tarihi: 02/11/2022 14:30
Bitiş Tarihi: 02/11/2022 15:30
Düzenleyen: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Etkinlik Türü:
Katılımcı(lar): Prof. Dr. Hakan TURGUT - Başkent Üniversitesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı
Ezgi DEMİR ÖZER - Gastronomi ve Mutfak Sanatları / Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi Mine ERDEM BÜYÜKKİRAZ - Dr. Öğr. Üyesi Mine ERDEM BÜYÜKKİRAZ / Dr. Öğr. Üyesi Mine ERDEM BÜYÜKKİRAZ
Burcu SARI GENÇAĞ - Kapadokya Üniversitesi / Arş. Gör.

Etkinlik Detayı
Program eğitim amaçlarının belirlenmesi, derslerin eğitim amaçları ile ilişkisi, program çıktıları ile eğitim amaçlarının uyumu, program çıktılarının ölçme ve değerlendirme sürecini içeren özdeğerlendirme raporunun akran görüşmesi ve kararlar.