Gastronomide Kariyer Yolculuğu Sektör Buluşması-III

Gastronomide Kariyer Yolculuğu Sektör Buluşması-III

Başlangıç Tarihi: 02/03/2022 12:45
Bitiş Tarihi: 02/03/2022 15:00
Düzenleyen: Aşçılık Programı
Etkinlik Türü:
Katılımcı(lar): Ezgi DEMİR ÖZER - Gastronomi ve Mutfak Sanatları / Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi
Gürkan Boz - Kemer Barut Collection İnsan Kıymetleri Müdürü /
Ethem Zeynel Çelik - Aşçıbaşı /

Etkinlik Detayı
Gastronomi Mutfak Sanatları müfredatı incelenmiştir. İş yeri uygulama eğitimi ve uygulama defterlerinden bahsedilmiştir. İş yeri uygulaması için Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık bölümü öğrencilerinin otelde eğitim alma olanağının sunulabileceği görüşülmüştür.